ŠAPIĆ: Dušebrižnici iz DS, ne brinite da li prelazim u SNS!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2014, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPIĆ: Dušebrižnici iz DS, ne brinite da li prelazim u SNS!

Mediji u Srbiji danima pišu o odlasku funkcionera Demokratske stranke Aleksandra Šapića iz stranke i njegovom prelasku u redove SNS-a. Proslavljeni srpski vaterpolista nije želeo direktno da komentariše ove tvrdnje, već je “pozdravio” dušebrižnike u redovima demokrata, poručivši im da za njegovu sudbinu ne brinu!

- Sve te demokratske dušebrižnike, koji se sad ubiše nagađajući da li odlazim u SNS, da li ostajem, gde ću, šta ću i kako ću, želim da pozdravim i podsetim na jednu stvar, za koju mnogi od njih ne znaju: Ja sam jedan od petorice članova DS-a koji je dao hipoteku nad nekretninom koju imam u vlasništvu za kredit koji je dobila Demokratska stranka. A koliko vole stranku i brinu o njoj ne govori njihova briga gde prelazim i s kim pregovaram, već činjenica da među nama petoricom koji smo žrtvovali privatnu imovinu zbog DS-a nema nikog iz rukovodstva stranke, ukoliko tu ne računam i Dragana Đilasa – kaže Šapić.

On ipak nije želeo da odgovori na pitanje da li ima istine u tim glasinama, jer, kako kaže, nikad ne komentariše nagađanja i kuloarska ogovaranja.

Šapić je rekao da su mu “planovi i sva energija usredsređeni na opštinu Novi Beograd i da ona shodno nadležnostima i ingerencijama radi što je moguće bolje“.

Izvor: telegraf.rs
The post ŠAPIĆ: Dušebrižnici iz DS, ne brinite da li prelazim u SNS! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.