Ružić očekuje dominantnije prisustvo SPS-a u Vladi

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić očekuje dominantnije prisustvo SPS-a u Vladi

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić očekuje da će se strateška saradnja i produbljivanje odnosa te stranke i Srpske napredne stanke ogledati kroz uspešan timski rad buduće vlade uz domininatnije prisustvo kadrova SPS-a.

Ružić je za “ Večernje bovosti" izrazio spremnost da bude deo nove vlade uz napmenu da će "personalna rešenja svakako biti predmet razgovora sa koalicionim partnerima".

"Nikada mi nije bio manir da se bavim spekuklacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali sam svakako, kao uvek do sada, spreman da dam potpuni doprinos realizaciji strateških ciljeva Vlade. Naravno, ukoliko budem pozvan da dam taj doprinos", rekao je Ružić.

On je naveo i da će se uskoro videti "u kojoj će to formi biti sprovedeno".

Govoreći o beogradskim izborima, koji se u redovnom terminu očekuju početkom naredne godne, Ružić je rekao da je strateški cilj "da SPS i SNS ubedljivo pobede, što naravno neće biti nimalo lako".

"SPS se uveliko priprema za predizborne aktinosti u Beogradu, a odluku o načinu izlaska na te izbore donećemo kada za to dođe vreme", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.