Izvor: Danas, 28.Sep.2014, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić i Jovičić izneli lične stavove

Tekija - Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da su izjave funkcionera SPS i SNS Branka Ružića i Aleksandra Jovičića njihovi lični stavovi.

„To su lični stavovi Ružića i Jovičića. Ja se bavim poslom i ne volim da se bavim partijskim pitanjima“, kratko je rekao Vučić u Tekiji, odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše jučerašnje izjave Ružića i Jovičića. Jovičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je juče, podsetimo, rekao da su Ivica Dačić i Branko Ružić „okoreli kriminalci i tajkunske ulizice“. Vučić je, inače, juče obišao poplavljena područja u Tekiji i rekao da će sve kuće biti popravljene i obnovljene.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOVIČIĆ: Suđenje će pokazati kojim tajkunima je služio Ružić!

Izvor: Kurir, 29.Sep.2014, 14:07

Sve što sam izgovorio aposlutna je istina, i to je moj lični stav. Ovu priliku koristim, takođe, i da kažem da sam oduševljen pretnjama Branka Ružića i pomenutim suđenjem, jer mislim da će biti divno da se pokaže građanima kojim je sve tajkunima služio Ružić, na koji način, i za koje pare,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.