Reakcije na Fon Kramon: Nepristojna

Izvor: B92, 01.Dec.2021, 08:23

Reakcije na Fon Kramon: "Nepristojna"

Član Predsedništva SNS Nikola Selaković kritikovao je izjavu izvestiteljku EP za Kosovu Viole fon Kramon.

Kako je istakao, ona se otvorenom podrškom protivustavnim blokadama puteva u Srbiji legitimisila kao advokat nedemokratskog terora manjine nad većinom, a ne kao branitelj ljudskih prava.

On kaže i da je "neprimerena i nepristojna" poruka Viole fon Kramon predsednici Vlade Srbije samo još jedna potvrda da je premijerka Ana Brnabić pogodila u centar mete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je evroposlanicu podsetila na činjenicu da je nemo prešla preko upada do zuba naoružane prištinske policije na sever Kosova i Metohije.

"Fon Kramon je prespavala orgiju terora njenih prištinskih miljenika nad golorukim srpskim narodom na KiM i do danas nam nije objasnila zašto je po njenom mišljenju pucanje iz automata po ljudima koji čekaju u redu ispred apoteke bogougodno delo, a uzdržana i demokratska reakcija Srbije na brutalno kršenje zakona i Ustava nešto što valja osuditi", naveo je Selaković.

On smatra da je za osudu njeno konstantno nastojanje da svakoj vrsti antisistemskog ponašanja u Srbiji da oreol borbe za ljudska prava i demokratiju, jer time, kako kaže, najdirektnije potkopava ne samo demokratiju u Srbiji već i ugrožava ljudska prava ogromne većine gradjana ove zemlje koji žele da žive u uredjenom i prosperitetnom društvu.

Selaković poručuje Violi fon Kramon da će Srbija nastaviti da kao uredjena i demokratska država bude kritična prema svakoj vrsti samovolje i političkog nasilja, čak i kada je takvo ponašanje "zaodenuto u plašt lažne brige za životnu sredinu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.