Raspušteni Gradski i opštinski odbori SNS u Nišu

Izvor: Mondo, 24.Mar.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušteni Gradski i opštinski odbori SNS u Nišu

Izvršni odbor Srpske napredne stranke raspustio je Gradski i opštinske odbore u Nišu.

Foto: SNS

"Izvršni odbor SNS ukinuo je opštinske odbore u Nišu, pa je samim tim promenjen koncept organizacije stranke na lokalnom nivou", rekao je danas Tanjugu član Izvršnog odbora SNS Dejan Jovanović.

Time je, dodao je on, došlo do raspuštanja Gradskog odbora, jer su ga činili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsednici opštinskih odbora.

Prema njegovim rečima, Gradski odbor će ubuduće činiti predsednici mesnih odbora SNS sa teritorije grada Niša.

Jovanović, koji je do sada bio potpredsednik Gradskog odbora SNS, najavio je da će biti imenovan poverenik koji će sprovesti izbore.

"Do početka leta biće izabrani predsednici mesnih odbora, a zatim i predsednik Gradskog odbora SNS u Nišu", rekao je Jovanović koji je i šef odborničke grupe naprednjaka u Skupštini grada.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.