Radomir Nikolić na čelu GO SNS Kragujevac

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Nikolić na čelu GO SNS Kragujevac

KRAGUJEVAC - Radomir Nikolić izabran je u ponedeljak veče za predsednika gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu.

Na drugoj izbornoj skupštini, članovi gradskog odbora ove stranke jednoglasno su podržali Nikolića, koji je bio i jedini kandidat za ovu funkciju, objavljeno je na sajtu RTV Kragujevac.

Posle izbora novog predsednika gradskog odbora SNS-a u Kragujevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je jedan od najbrojnijih u Srbiji, predstavljeni su dosadašnji rezultati rada, kao i ciljevi za naredni period, u susret lokalnim izborima.

Svečanom delu izborne skupštine prisustvovali su i narodni poslanik Aleksandar Martinović, kao i ministar pravde i potpredsednik Srpske napredne stranke, Nikola Selaković, koji su Radomiru Nikoliću pružili podršku.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nikolić na čelu SNS u Kragujevcu

Izvor: B92, 26.Maj.2015

Radomir Nikolić izabran je sinoć za predsednika gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu...Na drugoj izbornoj skupštini, članovi gradskog odbora ove stranke jednoglasno su podržali Nikolića, koji je bio i jedini kandidat za ovu funkciju, objavljeno je na sajtu RTV Kragujevac...Nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.