Protesti na ulicama, u skupštini ili nešto treće

Izvor: S media, 26.Apr.2011, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti na ulicama, u skupštini ili nešto treće

Lideri naprednjaka sutra ili u petak odlučuju o narednim koracima.

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke, kako su Danasu nezvanično rekli njeni lideri, nije u potpunosti odustala od borbe za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora u decembru, ali će njihove pristalice morati da sačekaju na nove proteste, ako ih uopšte i bude. Naime, konačna odluka o narednim potezima naprednjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biće doneta na sednici predsedništva koalicije, koja će biti održana sutra ili u petak, saznaje Danas.

SNS podnosi krivične prijave zbog prodaje Telekoma

Tomislav Nikolić izašao iz bolnice

Nikolić na Uskrs sa porodicom, nastavlja štrajk

Višednevni štrajk glađu i žeđu predsednika SNS Tomislava Nikolića okončan je još u nedelju, na Uskrs, a niko iz naprednjačke koalicije nije u javnosti izašao s najavom konkretnih mera za nastavak borbe protiv vlasti. Jedino su se u političkim krugovima mogle čuti glasine da bi razna udruženja mogla da podrže naprednjake u uličnim protestima, i to ispred centrale DS u Beogradu. Ipak, kako je Danasu rečeno u sindikalnim organizacijama, što se njih tiče, za takve priče nema osnova.

(Danas)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.