Posle šest sati završen GO SNS

Izvor: Mondo, 21.Apr.2013, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle šest sati završen GO SNS

Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj je razmatran predlog sporazuma koji je srpska delegacija parafirala u Briselu i politička situacija u Vojvodini,počela je našto iza 10 sati i završena je u 16 časova.

prev next 0 0 0

 

1 / 3

 

2 / 3

 

3 / 3

Očekuje se obraćanje predsednika stranke Aleksandra Vučića o zaključcima sastanka.

Prema rečima članova Odbora koji su povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izlazili sa sednice na pauzu, najduže je razmatrana prva tačka dnevnog reda - predlog sporazuma sa Prištinom.

Na predlog lidera stranke Aleksansdra Vučića sednica je od samog početka zatvorena za javnost.

Potpredsednik stranke Nebojša Stefanović izjavio je Tanjugu pred početak sastanka da će Glavni odbor stranke doneti odluku o tome kakav će stav stranka zauzeti prema predloženom sporazumu.

"Nakon toga očekujem sednicu vlade, a da li će ona biti održana danas ili sutra zavisi od toga kako bude odlučio permijer Srbije Ivica Dačić", izjavio je Stefanović.

Stefanović, koji je i predsednik Narodne skupštine, rekao je da će posle toga organizovati konsultacije sa šefovima poslaničkih klubova kako bi se dogovorila dinamika kada će to što bude odlučila vlada doći na dnevni red.

Prema njegovim rečima, biće odlučeno i kada bi se pregovarači mogli naći pred poslanicima da objasne, u skladu sa rezolucijom koju je parlament doneo, tok pregovora i šta je to što je vlada prihvatila ili odbila.

Sednici prisustvuje i šef Kancelarije Vlade Srbije za KIM Aleksandar Vulin.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić juče su izjavili da je predlogom sporazuma u Briselu postignuto najbolje rešenje koje je moguće u ovom trenutku.

(Tanjug, foto: Tanjug, Rade Prelić i Beta, Emil Vaš)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.