Policija privela napadača na aktiviste SNS u Nišu

Izvor: Beta, 28.Apr.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija privela napadača na aktiviste SNS u Nišu

Niška policija pronašla je i privela muškarca koji je tokom jučerašnje uskršnje аkcije kod pijаce u Durlаnu napao аktiviste Opštinskog odborа Srpske nаpredne strаnke Pаntelej, rekli su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu. "Priveden je čovek star 37 godina, ali mu nije odredjena mera zadržavanja. Protiv njega će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u redovnom postupku biti podneta prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja sigurnosti", naveli su u policiji.Gradski odbor SNS u Nišu saopštio je da su aktivisti Opštinskog odbora SNS Pantelej i brojni prolaznici napadnuti tokom jučerašnje uskršnje akcije kod pijace u Durlanu.Kako se navodi u saopštenju, nepoznati čovek šutirao je štand SNS-a, vredjao stranačke funkcionere i gurao prolaznike kod štanda, što je zabeleženo snimcima sigurnosnih kamera sa okolnih lokala.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Priveden zbog napada na aktiviste SNS i prolaznike

Izvor: RTS, 28.Apr.2019

. Policija u Nišu privela je muškarca od 37 godina zbog sumnje da je u tom gradu napao aktiviste Opštinskog odbora SNS-a Pantelej i brojne prolaznike tokom uskršnje akcije kod pijace u Durlanu, rečeno je "Tanjugu" u Policijskoj upravi Niš.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.