Pokrenut postupak za razrešenje većnika Aleksića

Izvor: juGmedia, 03.Avg.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut postupak za razrešenje većnika Aleksića

NIŠ – Po nalogu Agencije za borbu protiv korupcije gradonačelnik Niša Zoran Perišić potpisao je predlog za razrešenje Srđana Aleksića, člana Gradskog veća.

O ovom razrešenju gradonačelnika bi trebala da se izjasni Skupština grada Niša .

Agencija za borbu protiv korupcije je zatražila smenu jer je tokom postupka koji je vođen više od godinu dana utvrdila da je Aleksić (SNS) „zastupao stranke u sudskim postupcima protiv javnih preduzeća čiji je osnivač >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << grad Niš“, ali i da je istovremeno sa funkcijom Gradskog većnika kao advokat zastupao javna preduzeća čiji je Grad Niš osnivač.

Inače, pomenuta Agencija je tražila i smenu Nenada Stankovića, zamenika predsednika Skupštine i Milorada Jerkana, direktora Doma zdravlja ali skupštinska većina nije izglasala takvu odluku.

(Kraj)VEČERNJE NOVOST
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.