Pokrajinski izori trebalo da budu prošklog decembr

Izvor: Akter, 27.Jul.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajinski izori trebalo da budu prošklog decembr

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je danas da je vlada Vojvodine izgubila legitimitet, i da je trebalo da izbori u pokrajini budu održani i ranije

"Što se tiče legitimiteta ti izbori trebalo je da budu održani u decembru, ali prošle godine, jer je Bojan Pajtić davno izgubio legitimitet da vodi pokrajinu", kazao je Babić novinarima u Skupštini Srbije.

Upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da prokomentariše navode stranačkog kolege Bratislava Gašića da će lokalni i pokrajinski izbori biti održani 20. decembra, Babić je kazao da će izbori biti održani onako kako to propisuju Ustav i zakoni, odnosno kad ih raspiše predsednik Skupštine.

On je dodao i da se raduje svakim izborima, jer se raduje da vidi kakvo će mišljenje građani iskazati.

Babić je dodao i da mu nije jasno zašto se opozicija protivi izborima.

"Čudno mi je kad se opozicija, umesto da se raduje izborima na kojima će pokazati snagu, od njih beži. Posao opozicije je da traži izbore", kazao je Babić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

"Pokrajinski izbori trebalo da budu lane"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2015

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić izjavio je danas da je vlada Vojvodine izgubila legitimitet, i da je trebalo da izbori u pokrajini budu održani i ranije..."Što se tiče legitimiteta ti izbori trebalo je da budu održani u decembru, ali prošle godine, jer je Bojan Pajtić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.