Platforma o Kosovu u parlamentu u ponedeljak

Izvor: Blic, 13.Dec.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platforma o Kosovu u parlamentu u ponedeljak

Platforma o Kosovu i Metohiji ući će u skupštinsku proceduru u ponedeljak, 17. decembra, najavio je danas zamenik šefa poslaničkog kluba SNS Zoran Babić.

Babić je Tanjugu rekao da će u ponedeljak predsednik parlamenta Nebojša Stefanović održati sastanak sa šefovima poslaničkih grupa, kada će im biti predočen tekst platforme.

“U skladu sa već poznatim najavama i dogovorom, tekst >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << platforme biće predstavljen na sastanku u ponedeljak, kome će prisustvovati svi šefovi poslaničkih grupa i tada će i ući i skupštinsku proceduru”, rekao je Babić.

Predsednik parlamenta juče je novinarima u Skupštini Srbije rekao da očekuje da će se platforma o Kosovu i Metohiji naći na dnevnom redu parlamenta do kraja godine.

“Očekujem da se do kraja godine steknu uslovi za sazivanje sednice parlamenta na kojoj će se o platformi raspravljati”, rekao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babić: Platforma o KiM u ponedeljak

Izvor: B92, 13.Dec.2012

Beograd -- Platforma o Kosovu i Metohiji biće u ponedeljak, 17. decembra, predstavljena šefovima poslaničkih grupa, najavio zamenik šefa poslaničkog kluba SNS Zoran Babić...Babić je Tanjugu rekao da će u ponedeljak predsednik parlamenta Nebojša Stefanović održati sastanak sa šefovima poslaničkih...

Nastavak na B92...

Platforma o KiM u ponedeljak pred šefovima poslaničkih grupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2012

BEOGRAD -..Platforma o Kosovu i Metohiji biće u ponedeljak, 17. decembra, predstavljena šefovima poslaničkih grupa u Skupštini Srbije najavio je danas zamenik šefa poslaničkog kluba SNS Zoran Babić...Babić je Tanjugu rekao da će u ponedeljak predsednik parlamenta Nebojša Stefanović održati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.