Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Izvor: Mondo, 21.Apr.2016, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Na završnoj konvenciji Srpske napredne stranke petominutne ovacije lideru stranke i premijeru Aleksandru Vučiću. "Ovo su izbori za budućnost Srbije", kaže Vučić.

Foto: Screenshot

"Nisu ovo izbori za moju budućnost, već za budućnost Srbije. Bojim se, ali nećemo dezvoliti da nas vrate u mračna vremena za koja smo mislili da su odavno prošla", rekao Vučić u punoj Kombank areni u Beogradu.

Vučić je simpatizere pozvao da glasaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer "Srbiji je potrban vaš glas, energija, zanos" poručio je sa govornice premijer Srbije.

"Želimo modernu i bogatiju Srbiju, ubrzano se približavamo evropskom standardu, već sledeće godine ćemo imati rast BDP od 3 odsto. Srbija više nije u čabru, ne preti bankrot, podigli smo ugled u svetu", najavio je Vučić.

Vučić se zahvalio stranci što je protekla kampanja bila "čista i čestita" i što su pokazali da Srbija može da bude pristojna zemlja, "iako reči mržnje u Srbiji donose politčke poene. Oni na nas kamenom, mi na njih pobedom".

Zamolio je simpatizrere i aktiviste da se još tri dana bore za svaki glas i da na izbore izađe 4 miliona ljudi, i tako pobednik, "ma ko to bio", dobije najveći mogući legitimitet.

Lider SNS je rekao da je jaka vlada Srbije spasila zemlju u UN, "uz pomoć ruskih prijatelja", od "nametnute genocidnosti", u UNESCO, kada se glasalo za Kosovo, od ekonomskih sankcija koje je pokušala da nametne Hrvatska...

Vučić je rekao da Vlada koju vodi SNS, završava ono što je obećala - od Koridora 10 koji će biti gotov za godinu dana i prema Bugarskoj i prema Preševu, autoput do Čačka...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!

Izvor: 025info.rs, 21.Apr.2016

Na završnoj konvenciji Srpske napredne stranke petominutne ovacije lideru stranke i premijeru Aleksandru Vučiću. - Nisu ovo izbori za moju budućnost, već za budućnost Srbije. Bojim se, ali nećemo dezvoliti da nas vrate u mračna vremena za koja smo mislili da su odavno prošla - rekao Vučić...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.