Osvanule nove SNS rupe na Paliluli

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvanule nove SNS rupe na Paliluli

Posle kraće pauze, opet su se u Nišu pojavile rupe obeležene imenom vladajuće Srpske napredne stranke. Kovanlučka ulica na Paliluli okićena je SNS rupama u akciji koju su izveli nezadovoljni niški građani.

Iako se udarne rupe u Nišu krpe, neke Nišlije nisu zadovoljne tempom popravke svojih ulica. Zato ponovo sprejom i bojom skreću pažnju na stanje ulica, a kako kažu, time se “zahvaljuju” SNS-u.

Iznad kafane “Amerikanac”, u dužini 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - 100 metara, označeni su krateri na putu, od kojih je jedan posred ulice.

Podsetimo, akcija “SNS rupa” krenula je početkom februara iz Ulice Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja, koja posle radova oko novog parkinga nije vraćena u prvobitno stanje. Nastavljena je i na Paliluli, pa proširena sa 9 novih rupa.

Dobila je i "SNS ofrlje" trotoarsku akciju kao dopunu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.