Određen pritvor Milovančeviću I Lelici Kostić

Izvor: juGmedia, 26.Jul.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor Milovančeviću I Lelici Kostić

NIŠ – Istražni sudija Višeg suda Tomislav Trajković odredio je pritvor do 30 dana podpredsedniku Gradskog odbora SNS Milošu Milovančeviću (35)  i bivšoj predsednici gradske opštine Crveni Krst Lelici Kostić (55).

Milovančević je uhapšen je zbog  sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja podstrekavanjem a Kostićeva  zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << službenog položaja.

Tanja M.(42) i Milena V.(55) koje su uhapšene  zbog sumnje da su izvršile krivično delo zloupotreba službenog položaja pomaganjem puštene su da se brane sa slobode.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcionerima SNS-a produžen pritvor

Izvor: Blic, 26.Jul.2013

Potpredsedniku Gradskog odbora SNS u Nišu Milošu Milovančeviću i bivšoj predsednici opštine Crveni krst a sadašnjoj odbornici SNS Lelici Kostić određen je večeras pritvor nakon saslušanja u Višem sudu u Nišu. Kostićeva je osumnjičena za zloupotrebu službenog položaja, čime je opštini...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.