Ocena za privh 100 dana - čista desetka

Izvor: Akter, 02.Avg.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ocena za privh 100 dana - čista desetka"

Šef poslaničkog kluba SNS Zoran Babić dao je danas "čistu desetku" premiejru Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije za prvih 100 dana rada

"Premijer Vučić i vlada zaslužuje čistu desetku, za efikasnost i usvajanje brojnih reformskih zakona poput zakona o radu, propisa o privatizaciji, stečaju i medijima”, rekao je Babić novinarima u parlamentu i ponovio značaj i šta ti zakoni dodnose.

On je dodao da su to zakon kojema se uređuju oblasti sa kojima nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << prethodna vlast nije mogla da se uhvati u koštac i da je set reformskih zakona, za koje mnogi nisu imali političke hrabrosti i volje, ova vlada donela.

Prema njegovim rečima, prvih 100 dana vlade karakteriše i snažana diplomatska aktivnost, Srbija ima podršku i u Berlinu i u Parizu i u Moskvi, kao i od predstavnika EU i SAD, ali i partnera i prijatelja iz Arapskih Emirata.

"Ocena za vladu je čista desetka, uz poruku da nastave sa snažnim i energičnim reformama i da se ne obaziru na mišljenja onih koji su javno cepali novine i na taj način pokazivali šta misle i o medijima i o građanima Srbije, i da se ne obaziru na one koji su zarad dolaska na vlast prizivali ukrajinski scenario i na rušenja naše države i nastave sa snažnom refomskom politikom" , rekao je Babić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.