Obavestili smo Vučića, imamo većinu

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 15:08

"Obavestili smo Vučića, imamo većinu"

Predsednik SNS Miloš Vučević saopštio da su predstavnici liste "Srbija ne sme da stane" obavestili predsednika Aleksandra Vučića da imaju većinu za sastav vlade

On je, posle konsultacija na Andrićevom vencu, rekao novinarima i da će za desetak dana obavestiti predsednika i javnost o sastavu nove vlade.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas konsultacije o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kandidatu za predsednika vlade, razgovorom sa predstavnicima liste "Ivica Dačić premijer Srbije", a nakon te liste na razgovor su otišli predstavnici liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučević: Obavestili smo Vučića da imamo većinu, za desetak dana o sastavu vlade!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Mar.2024

BEOGRAD – On je posle konsultacija na Andrićevom vencu rekao novinarima i da će za desetak dana obavestiti predsednika i javnost o sastavu nove vlade Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučevcić saopštio je da su predstavnici liste “Srbija ne sme da stane” danas obavestili predsednika...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.