Nova većina u Prijepolju? Za Statut glasali SPP-SNS-DPS – SDP uzdržan

Izvor: SandzakPress.net, 30.Nov.2020, 12:47

Nova većina u Prijepolju? Za Statut glasali SPP-SNS-DPS – SDP uzdržan

U toku je sjednica Skupštine opštine Prijepolje, pred odbornicima iscrpan dnevni red koji obuhvata 27 tačaka. Pored seta poreskih odluka pred odbornicima će se naći i izvještaji o radu u 2019.godini ustanova koje se finansiraju iz lokalne kase. Potom razrješenja i imenovanja članova upravnih, nadzornih i školskih odbora. Za promjenu Statuta glasali su odbornici vladajućeg SNS-a, te odbornici SPP-a i DPS-a, dok su odbornici SDP-a ostali uzdržani. Sjednica se održava u maloj sali Doma kulture uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Izvor: SANA The post Nova većina u Prijepolju? Za Statut glasali SPP-SNS-DPS – SDP uzdržan appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Šta se sprema u Prijepolju?

Izvor: B92, 30.Nov.2020

Prijepolje -- U toku je sednica Skupštine opštine Prijepolje, pred odbornicima iscrpan dnevni red koji obuhvata 27 tačaka...Pored seta poreskih odluka pred odbornicima će se naći i izveštaji o radu u 2019. ustanova koje se finansiraju iz lokalne kase. Potom razrešenja i imenovanja članova upravnih,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.