Nova stranka: Napredno propada sve za šta se Vučić uhvati

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Napredno propada sve za šta se Vučić uhvati

Pad profita i broja putnika Er Srbije u 2018. godini pokazuju su nisu ispunjena obećanja vlasti predvođene Srpskom naprednom strankom da će to biti najprofitabilnija kompanija u Srbiji, ocenila je danas Nova stranka.

Er Srbija je, kako je navedeno u saopštenju stranke, od prvog kvartala 2014. do kraja 2016. dobijala državne subvencije, a 2018. godine je u poređenju sa prethodnom godinom imala pad profita od 3,8 miliona evra, dok se za putovanje avionima te kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odlučilo pet odsto manje ljudi.

"Kada se na to dodaju pad profita EPS-a, oproštene milijarde duga Srbijagasa, vrtoglavi pad u proizvodnji Fijata, bajke o rastu plata, kanalu Dunav-Morava-Vardar, fabrici čipova u Pančevu, dolasku Folksvagena u Srbiju ili Tenisa koji Srbe treba da uči kako se gaje svinje, postaje jasno da su naprednjačkoj vlasti bitniji gubitaši i mir u njihovim preplaćenim rukovodstvima i džepovima, nego bolje opremljene bolnice, auto-putevi ili kanalizacija", istakla je Nova stranka.

U saopštenju se dodaje da "sve za šta se uhvati 'veliki vođa', predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ostaju samo laži kojima nas svakodnevno zasipa sa malih ekrana i stranica tabloida koje drži u svojim šakama, o Srbiji kao lideru u regionu i nezapamćenom rastu BDP-a".

"I dok investitori, čim istekne rok za primanje subvencija od države, odmah beže glavom bez obzira, postavlja se pitanje kako to da Vučić o svemu brine, na sve misli, sve pamti, samo nikako da se seti da obavesti javnost o padu BDP-a u prvih šest meseci 2019. godine. Ćute i on i njegovi podrepaši, svesni da se isto tako kao što strmoglavo padaju brojke BDP-a, prihoda Er Srbije i debljine novčanika naših sugrađana, u nepovrat pada i njihov rejting", navela je Nova stranka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   EPS

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nova stranka: Napredno propada sve za šta se Vučić uhvati

Izvor: Beta, 06.Avg.2019

Pad profita i broja putnika Er Srbije u 2018. godini pokazuju su nisu ispunjena obećanja vlasti predvodjene Srpskom naprednom strankom da će to biti najprofitabilnija kompanija u Srbiji, ocenila je danas Nova stranka.Er Srbija je, kako je navedeno u saopštenju stranke, od prvog kvartala 2014. do kraja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.