Nova pojačanja u odborničkoj grupi SNS 

Izvor: juGmedia, 17.Jan.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pojačanja u odborničkoj grupi SNS 

Dva odbornika Nove Srbije (NS) i jedan odbornik Pokreta socijalista (PS) u babušničkom parlamentu danas su se zvanično priključili odborničkoj grupi Srpske napredne stranke ( SNS ) koja ima najviše odbornika i na vlasti je sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS).

Sa novim prelasnicama, skupštinaska grupa SNS sada 14 odbornika, 5 odbornika ima SPS, 2 Demokratska stranka, dok po jednog odbornika imaju SDPS i Demokratska partija Bugara. 

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštine Babušnica Sladjana Nikolić, koja je izabrana 11. decembra prošle godine sa liste SNS-a, izjavila je danas da su odbornici njihovom željom pristupili SNS-u.

Cilj Srpske napredne stranke je vođenje perspektivne politike na čelu sa predsednikom Aleksandom Vučićem i da će se truditi da rade na poboljšanju položaja građana”, rekla je Nikolićeva.

Šef Odborničke grupe SNS-a u SO Babušnica  Zoran Ignjatović čestitao je novim čanovima stranke i istakao da očekuje bolji i kvalitetniji rad svih članova i Odborničke grupe SNS-a u Babušnici.

Podršku odbornicima kao i radu babušničnog parlamenta dao je i Gradski odbor SNS-a u Pirotu u čijim prostorijama je održana konferencija za novinare na kojoj su prestavljena nova pojačanja redova naprednjaka u babušničkom parlamentu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Doček srpske nove godine

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.