Nova Pokrajinska vlada do kraja septembra

Izvor: Akter, 24.Avg.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Pokrajinska vlada do kraja septembra

Zorana Mihajlović izjavila je danas da nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra

"Nova Pokrajinska vlada mora biti formirana do kraja septembra. U suprotnom, će se devastiranje Vojvodine nastaviti a to nećemo dozvoliti", izjavila je za novosadski "Dnevnik" Zorana Mihajlović, koja je i potpredsednica Srpske napredne stranke.

Ona je istakla da će ta nova vlada raditi na saniranju posledica "lošeg upravljanja" i stvaranja podsticajnog ambijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << za investitore, da ulažu u Vojvodinu, jer kako je dodala, samo ekonomski osnažena pokrajina i njeni građani mogu da se uhvate u koštac sa razvijenom Evropom.

"A mi smo spremni da po strani ostavimo sve političke razlike i fokusiramo se na ispunjenje tog plana privrednog razvoja", naglasila je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.