Izvor: Danas, 19.Mar.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nils Ragnar Kamsvag: Potrebna i snažna vlast i opozicija

Srpski narod je izbornim rezultatom dao snažan glas podrške SNS i njenom lideru, gospodinu Aleksandru Vučiću. To daje novoj vladi veoma dobru polaznu tačku za sprovođenje bolnih reformi, koje su neophodne za dalju integraciju Srbije u EU i razvijanje ekonomski prosperitetnije Srbije - ocenio je za Danas ambasador Kraljevine Norveške u Srbiji Nils Ragnar Kamsvag, dodajući da će za buduću vladu „nesumnjivo biti veoma izazovan zadatak da ispuni ogromna očekivanja svojih birača“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Strane diplomate i stručnjaci: Birači žele reforme

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 13:57

Beograd - Ubedljiva pobeda lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića na izborima jasan je signal da birači žele nastavak reformi, ocenjuju strane diplomate i stručnjaci za "Danas. ..Ambasador Norveške u Srbiji Nils Ragnar Kamsvag smatra da je sprski narod izbornim rezultatom dao snažan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.