Nikolićev potez šteti putu Srbije ka EU

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolićev potez šteti putu Srbije ka EU

 
(vesti online) Predsednik SPS Ivica Dačić pozvao je predsednika SNS Tomislava Nikolića da prekine strajk gađu i žeđu, ističući da je taj potez Nikolića na štetu evropskih integracija Srbije.

 

"Danas kada imamo političku stabilnost i saglasnost o prioritetima, a to su evropske integracije, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << ne vidim nijedan opravdan razlog za raspisivanje izbora, iako bi raspisivanje izbora odgovarala i SPS-u. Mi, međutim, poštujemo interes Srbije i koalicioni sporazum", rekao ju Dačić u Valjevu, gde je prisustvovao izbornoj skupštini Gradskog odbora SPS, na kojoj je za predsednika izabran ponovo Đorđe Milićević.Ostatak vesti pročitajte na linku
 
 

nikolicev potezsteti putusrbije ka eu
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Ivica Dačić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.