Nikolić: Zarekao sam se, neću da pravim novi stranku

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Avg.2015, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zarekao sam se, neću da pravim novi stranku

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je izjavio za sutrašnji "Blic" da nema nameru da napušta Srpsku naprednu stranku, niti će na jesen napraviti svoju političku partiju.

"Ja sam se zarekao da nikada više neću biti član nijedne političke stranke osim Srpske napredne stranke", rekao je predsednik Nikolić. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

On dodaje i da nikad ne bi uradio ništa što bi štetilo lideru SNS i premijeru Aleksandru Vučiću, prenosi list.

"Nikome više ne bih pomogao da ostvari politički uspeh osim Aleksandru Vučiću", rekao je Nikolić.

"Blic" navodi da je vraćanje Skupštini zakona o prodaji državnih nepokretnosti, koji je Nikolić odbio da potpišse, samo dodatno potkrepilo priče da šef države osniva novu stranku.

S druge strane, dodaje "Blic", Vučić je ovaj postupak Nikolića mirno prihvatio.

"Imam puno poverenje u Nikolića. Uveren sam da mu ni na kraj pameti nije da osniva bilo kakvu stranku", rekao je tada Vučić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.