Nikolić: Vodiću zemlju kao Karađorđe

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Vodiću zemlju kao Karađorđe

Lider SNS poručio je da će na Đurđevdan, ako treba, i kopljem ubiti aždaju

LESKOVAC - Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poručio je, na skupu u Leskovcu, da će kao predsednik Srbije zemlju voditi poput Karađorđa i Obrenovića, obećavši bolji život i jednak tretman svih građana.

"Kao Karađorđe, želim da pohapsim sve kriminalce u Srbiji, a kao Obrenović želim da budem otvoren prema svima kako bih vama omogućio bolji život", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Nikolić.

On je kazao da Srbija treba da sarađuje i sa istokom i sa Zapadom, navodeći da ulazak u Evropsku uniju omogućava bolji posao i penzije, ali je naglasio da zbog toga "neće predati Kosovo i prekršiti Ustav".

"Danas smo došli dotle da ljudi po dobru pamte i Tita i Miloševića", kazao je Nikolić, izrazivši nadu da će posle 6. maja građani Srbije po dobru pamtiti koaliciju "Pokrenimo Srbiju".

"Pre četiri godine ova vlast nije pobedila mene, nego vas, jer ste vi počeli da živite lošije i zato pitajte one koji su 2008. glasali za tu opciju da li se stide toga što je Srbija četiri godine loše živela", poručio je lider te izborne koalicije.

Ukoliko građani na predstojećim izborima propuste priliku da smene sadašnju vlast, "pitanje je koliko će ih dočekati bolji život", kazao je Nikolić, dodavši simbolično da će na Đurđevdan, "ako treba, i kopljem ubiti aždaju".

Nikolić je obećao da će, ako njegova koalicija bude na vlasti, podići fabrike i vratiti život selu, tako što će poljoprivrednicima omogućiti dugoročnu agrarnu politiku.

"Dosad su u vaše ime odlučivali koliko će Srbija da se zaduži, šta će da se gradi, a naša koalicija koja se okupila da svima bude bolje, obećava da će svako dete primati dečiji dodatak, bez obzira na to da li majke rade i koliko hektara imaju u svom vlasništvu", kazao je Nikolić.

Komentarišući predizbornu kampanju, on je rekao da je na televizijama "predstavljen kao najgori čovek", zapitavši okupljene - "kako je onda moguće da me vi toliko volite".

"Kažu da sam samoubica, a ja sam samo pokušao da siđem među one koji svakodnevno štrajkuju glađu", rekao je Nikolić i dodao da ako koalicija koju predvodi dođe na vlast, neće deliti građane po stranačkoj pripadnosti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.