Naslovne strane za subotu, 5. decembar 2020. godine

Izvor: Beta, 05.Dec.2020, 11:51

Naslovne strane za subotu, 5. decembar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote, 5. decembra, pišu o otvaranju nove kovid bolnice u Batajnici, troškovima lečenja kovid pacijenata u Srbiji kao i o medijskim napadima poslanika SNS i provladinih tabloida na pojedine glumce i reditelje.BLIC - O epidemiološkoj situaciji u Srbiji u tekstu "Epidemija se smiruje oko Božića". O prognozama ekonomskog rasta pod naslovom "Srbija broj jedan u Evropi po stopi rasta ove i sledeće godine".VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Trošak po pacijentu u proseku 12.000 evra" list prenosi koliko košta bolničko lečenje obolelih od korona virusa. "Država će pobediti mafijaše", kaže za list ministarka pravde Maja Popović.DANAS - "Mašina za mlevenje umetnika nastavlja da radi", o optužbama iznetim u Srpskom telegrafu protiv reditelja Srdana Golubovića i njegovog stava o filmu "Dara iz Jasenovca" kao srpskom kandidatu za Oskara.POLITIKA - "Otvorena nova kovid bolnica", list piše da je posle četiri meseca izgradnje objekat u Batajnici primio prve kovid pacijente. O izboru nove Vlade Crne Gore pod naslovom "Krivokapić premijer Crne Gore".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Naslovne strane za nedelju, 6. decembar 2020. godine

Izvor: Beta, 06.Dec.2020, 09:26

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 6. decembar 2020. godine, pišu o ekonomiji Srbije, epidemiji korona virusa i drugim temama.ALO - Pod naslovom "Sve o vakcinaciji u Srbiji" list najavljuje vodič za imunizaciju, a prenosi i izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić "Vakcina će...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.