Naprednjaci od septembra kreću u ofanzivu

Izvor: Glas javnosti, 08.Jul.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci od septembra kreću u ofanzivu

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da će SNS septembra krenuti u političku ofanzivu koja će se, kako smatra, završiti pobedom te stranke na poslaničkim izborima.

"Od septembra nijedan dan neće proteći bez borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da se u Srbiji stvari promene, i da u zemlji bude bolje", kazao je Nikolić novinarima posle osveštanja novih stranačkih prostorija na Novom Beogradu.

Nikolić je kazao da vlast "ne može da se pomiri sa svojim odlaskom". On je novinarima kazao i da je SNS nezadovoljna uticajem Demokratske stranke i njenog predsednika na rad medija u Srbiji.

"Ovde ćete biti uvek dobrodošli i nikada nećemo biti zatvoreni za izjave i vaše teme, makar (mi) bili i nezadovoljni zastupljenošću u medijima", rekao je on. Nikolić je rekao da dolazi vreme kada novinari u Srbiji "neće morati da pišu po diktatu, i kada će moći da svakome kažu sve, kako je i zaslužio".

Znaci pocinju sa dijetom masovnih razmera?

A da li Srbija moze da izdrzi 60 dana gladovanja? On nije mogao ni 10. Kome treba lider sa takvim slabostima?

Tomislav Nikolic najavljuje ofanzivu do finalne pobede, i to u cilju da se u Srbiji stvari promene i da zivot bude bolji. Da li je on vec spremio carobnu palicu s kojom ce jednim udarcem da promeni 6 decenija iluzorne srece. Po slici se vidi da su ona cetiri dana njegovog "gladovanja" bila uspesna ( za njega), jer su mu se obrazi zaokruzili, pa se cak Toma i podmladio. A, ako on dodje na vlast srpski mediji ima da procvetaju, kao u ono vreme kada je njegov partner A. Vucic bio ministar informisanja. Da sam novinar ja bih prvo njemu rekao sta mislim, onako kako je zasluzio.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.