Naprednjaci i radikali u koaliciji u Nišu

Izvor: N1 televizija, 03.Jul.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci i radikali u koaliciji u Nišu

Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Srpska radikalna stranka potpisale su koalicioni sporazum u Nišu, što znači da će te tri stranke činiti vlastu gradu na Nišavi. Kandidat za gradonačelnika je Darko Bulatović iz SNS, objavile su Južne vesti.

Kako pišu Južne vesti, za sada je poznado da će u budućem Gradskom većutri većnika biti iz SNS, dvojica iz SPS, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz SRS.

Kako je rečeno na potpisivanju koalicionog sporazuma, on je okviran i tek slede aneksi koji će detaljnije definisati podelu odgovornosti. U ime SNS sporazum je potpisao novi poverenik Zvezdan Milovanović, inače direktor niške TV “Kopernikus”, ispred SPS-a Žarko Ranković i Nikola Savić ispred SRS-a.

Predizbornom koalicijom je definisano da listu oko SNS čine i SDPS, PUPS, Pokret socijalista i Ujedinjena seljačka stranka, a SPS ima predizborni dogovor sa Jedinstvenom Srbijom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci, socijalisti i radikali su većinska vlast u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 03.Jul.2016

Srprska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Srpska radiklana stranka potpisale su koalicioni sporazum o zajedničkom učešću u gradskoj vlasti. Zahvaljujući koaliciji oni će u gradskom Parlamentu imati 45 odbornika, od ukupno 61....Ovo je, kako su kazali potpisnici, samo okvirni sporazum,...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.