Naprednjaci: DS-u ne odgovara ni kada im se želja ispuni

Izvor: Kurir, 26.Jan.2014, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naprednjaci: DS-u ne odgovara ni kada im se želja ispuni

BEOGRAD - Srpska napredna stranka pita kako Demokratskoj stranci ne odgovaraju vanredni parlamentarni izbori koje traži već mesecima uz ocenu da DS ne odgovara ni "kada im se želja ispuni".

"SNS se pita da li je moguće da Demokratskoj stranci ne odgovaraju vanredni parlamentarni izbori, kada ih traže već 18 meseci, a tražili su ih i pre tri dana. Demokratama očigledno ne odgovara ni kada im se želja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispuni", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci, u reagovanju na saopštenje DS, navode da na besmislice DS ne mogu da odgovaraju.

U ranijem saopštenju DS je navela da građani osim niza demagoških i dramaturških poruka, nisu čuli nijedan razlog zbog kojih posle manje od dve godine ponovo izlaze na izbore i da je za tu stranku očigledno da vlada koja samu sebe sruši priznaje da nije radila dobro.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.