Napadima na Vučićevu decu prešli su sve granice

Izvor: B92, 15.Feb.2020, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napadima na Vučićevu decu prešli su sve granice"

Potpredsednik SNS-a Milenko Jovanov izjavio je da su lideri opozocije prešli sve granice u pokušaju da slome predsednika Vučića napadima na njegovu decu.

Povodom uvreda koje je na Tviteru objavio Sibin Vukadinović, za koga pojedini mediji navode da je blizak saradnik Boška Obradovića, Jovanov je u saopštenju poručio da ne postoji reč u srpskom jeziku koja bi valjano opisala "poslednji umobolni i izopačeni napad" na ćerku Aleksandra Vučića.

Lideri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opozicije Dragan Đilas i Boško Obradović i njihovi "megafoni" prešli su baš sve granice u pokušaju da slome predsednika Srbije Aleksandra Vučića uvredama koje upućuju njegovoj deci i drugim članovima porodice, izjavio Milenko Jovanov.

"Zahtevam od državnih institucija - od pravosudnih do zdravstvenih, da najzad reaguju i sklone sa ulica i iz svakodnevnog okruženja građana Srbije kako one koji onako nešto mogu da smisle, tako i one druge, koji će to za njihov račun da izgovore", kaže Jovanov.

Pošto oni, navodi Jovanov, ne mogu Aleksandra Vučića da pobede radom, političkim idejama, posvećenošću, marljivošću, znanjem, pokušavaju da ga slome tako što će mu na najodvratniji i najbolesniji način napadati decu i druge članove porodice.

Jovanov kaže da Vučića ni ovaj put nisu slomili, ali su još jednom pokazali da su upravo Đilas, Obradović, Jeremić i njihova grupacija "politička kanalizacija koja zagađuje javni prostor u Srbiji svojim beščašćem, lažima, uvredama i umobolnim napadima na decu političkih protivnika".

Naveo je da je sreća za Srbiju, pa će uskoro izbori posle kojih će, voljom naroda, svi oni završiti tamo gde im je i mesto.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONSTRUOZNA PORUKA VUČIĆEVOJ ĆERKI Funkcioneri SNS: Saradnik Boška Obradovića mora hitno na psihijatrijsko veštačenje

Izvor: Blic, 15.Feb.2020

Visoki članovi vladajuće koalicije osudili su danas monstruoznu poruku upućenu ćerki predsednika Aleksandra Vučića koju je na Fejsbuku objavio Sibin Vukadinović. Svi oni ocenili su “da je ovakva poruka saradnika Boška Obradovića morbidna i nedopustiva”.

Nastavak na Blic...

Goran Rakić: Uvrede i pretnje porodici predsednika Vučića prevršile svaku meru

Izvor: Večernje novosti, 16.Feb.2020, 13:10

Uvrede koje porodici predsednika Aleksandra Vučića upućuju pajtosi Boška Obradovića su prevršile svaku meru Kosovska Mitrovica - Uvrede koje porodici predsednika Aleksandra Vučića upućuju pajtosi Boška Obradovića su prevršile svaku meru, iako lično verujem da je izvesni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.