Na TV stanicama najzastupljeniji SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na TV stanicama najzastupljeniji SNS

U nastavku predizborne kampanje TV stanice sa nacionalnim frekvencijama i dalje najviše prostora posvećuju listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje", ali je jaz između naprednjačke koalicije i ostalih partija znatno smanjen u poređenju sa prvom sedmicom kampanje, navodi se u analizi agencije za praćenje i analizu medija Kliping.

U glavnim informativnim emisijama TV stanica sa nacionalnom frekvencijom, koalicija koju predvodi premijer Aleksandar Vučić bila je zastupljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa 1.140 sekundi, piše u saopštenju.

Kako je navedeno, slede koalicija oko Demokratske stranke sa 903, koalicija LSV-LDP-SDS sa 801 i lista Dveri-DSS sa 310 sekundi.

Začuđujući je podatak da je predizborna koalicija SPS-JS dobila svega 44 sekunde prostora u glavnim informativnim emisijama, te da se nalazi na samom začelju liste partija u medijima, iza Jedinstvene ruske stranke i Levice Srbije, navodi Kliping.

Bitno je naglasiti da analizom nisu obuhvaćeni prilozi u kojima su nosioci državnih funkcija iz koalicije oko SNS govorili o temema koje mogu biti shvaćene kao predizborne, a da su u tim prilikama bili potpisani državnim, a ne stranačkim funkcijama, objasnio je Ilija Vučević iz Klipinga.

Premijer Vučić, kao i ministri Vulin, Ljajić, Stefanović, Mihajlović, kao i direktor PTT Krkobabić, dobili su čak

4.057 sekundi prostora za slanje poruka kojima se ističu uspesi sadašnje Vlade ili daju obećanja za rad Vlade u narednom periodu, naveo je Vučević.

Prostor koji su dobili članovi Vlade gotovo je jednak ukupnoj minutaži posvećenoj aktivnostima svih političkih partija, uključujući SNS, napomenuo je Vučević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.