Izvor: BujanovackiGlas.info, 01.Feb.2018, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARODNI POSLANIK NENAD MITROVIĆ VREĐAO ČLANA SNS-A (FOTO)

BujanovačkiGlas

Iz prepiske se jasno vide strašne uvrede, pogrdni nazivi ali i ogromno nipodnaštavanje.
Mitrović člana, kako kaže, njegove partije, NAZIVA BITANGOM, ali to je daleko od najsočnije psovke koju ćete pročitati u ovoj prepisci. Pored toga sto je dao sebi za pravo da SNS prisvoji, nazivajuci je upravo SVOJOM STRANKOM, Mitrović je otišao korak dalje, te svoj bes nikako nije mogao da iskontroliše.
Možemo da zamislimo grimasu i drhtave ruke kojim je kucao ova slova, jer sigurno - osmeh na licu nije imao. Cela priča dospela je na viši nivo kada su sms poruke procurile u javnost, a mi vam ekskluzivno predstavljamo njihov sadrzaj.

Očigledno je da u SNS-u postoje ljudi koji sebi dozvoljavaju mnogo toga, a kako će na sve ovo reagovati partija, ali i ostali političari i da li ce Mitrović snositi odgovornost za svoje postupke, ostaje nam da vidimo.
– ### –
Ovim putem redakcija vam poručuje da budete slobodni da nam pošaljete otvorena pisma, a mi vam obećavamo jedno – biće objavljena u potpunosti – od a do š.
UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje ovog teksta bez dozvole uredništva portala “BujanovačkiGlas”. Prenošenje teksta ili njegovih delova smatraće se kršenjem autorskih prava.
(BujanovačkiGlas)http://BujanovackiGlas.info

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.