Mrtva trka između DS i SNS

Izvor: Glas javnosti, 05.Mar.2012, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtva trka između DS i SNS

BEOGRAD - Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS) i dalje uživa najveće poverenje građana i za nju bi u ovom trenutku glasalo 31,2 odsto birača, pokazalo je istraživanje agencije "Faktor plus".

Na drugom mestu je koalicija okupljena oko Demokratske stranke (DS), sa 29,1 odsto podrške.

Na trećem mestu, sa 13,5 odsto podrške ispitanika, nalazi se koalicija Socijalistička partija Srbije-Partija ujedinjenih penzionera Srbije-Jedinstvena Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << (SPS-PUPS-JS) koja, ukoliko nastupi zajedno, može da računa na više glasova nego što bi svaka partija osvojila pojedinačno.

Za ulazak Srbije u Evropsku uniju izjasnilo se 47 odsto birača, dok se tome odlučno protivi 27 odsto ispitanika.

Institucija u koju građani imaju najviše poverenja su predsednik Srbije i policija, kojima su građani na skali od jedan do pet dali ocenu 2,9.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Najveće poverenje gradjana u SNS

Izvor: Beta, 05.Mar.2012

BEOGRAD, 5. marta 2012. (Beta) - Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS) i dalje uživa najveće poverenje gradjana i za nju bi u ovom trenutku glasalo 31,2 odsto birača, pokazalo je istraživanje .

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.