Ministar Trivan u Danu uživo u otpadu iz Obrenovca

Izvor: N1 televizija, 10.Jan.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Trivan u Danu uživo u otpadu iz Obrenovca

Za 17 sati zakazana je sednica Predsedništva SNS na kojoj bi trebalo da bude razmatrano i raspisivanje vanrednih parlamentatnih izbora, zajedno beogradskim. Može li lider naprednjaka Aleksandar Vučić, koji je rekao da ostaje pri stavu da treba ići samo na izbore u prestonici, da promeni mišljenje i od čega to zavisi? Uživo smo na sednici.

Na nekoliko lokacija u okolini Obrenovca pronadjene su velike količine kancerogenog otpada, zatrpanog u zemlji. Obilazeci jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od lokacija ministar za zaštitu životne sredine izjavio je da je Srbija puna takvog otpada. Na šta je mislio i kako se izboriti sa neodgovornim postupcima pojedinaca, u Danu uživo govori ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

U petak u Hrvatskoj počinje Evropsko prvenstvo za rukometaše. Srbija na otvaranju, u Splitu, igra protiv selekcije domaćina. Kakve su šanse reprezentacije Srbije na ovom prvenstvu i s kojim problemima se, pred njegov početak, suočavaju izabranici Jovice Cvetkovića? Gost Dana uživo je proslavljeni srpski rukometaš i potpredsednik RSS Dragan Škrbić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.