Milutin Jeličić Jutka podneo ostavku

Izvor: RTS, 01.Mar.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutin Jeličić Jutka podneo ostavku

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka potvrdio je da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako navodi, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, "koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje SNS-a".
Jeličić u pismu javnosti, koje je dostavio Tanjugu, navodi da se na taj način obraća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "zbog hajke koja je orkestrirano organizovana u poslednjih godinu dana od opozicije i bukača, a koja se koristi isključivo u političke svrhe i protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića".

U pismu Jeličić još navodi: "Podnosim ostavku na funkciju predsednika opštine Brus i vraćam mandat koji sam dobio za poverenika Opštinskog odbora SNS-a u Brusu. Takođe, zamrzavam članstvo u mojoj stranci. Slučaj zbog kojeg sam na sudu desio se dok ja još nisam pristupio Srpskoj naprednoj stranci i tada to opoziciji nije bilo zanimljivo."
Jeličić tvrdi da su problemi nastali onog trenutka kada se učlanio u SNS i da se slučaj koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i urušavanje stranke.  
Dodaje, takođe, da je pet puta izabran za predsednika opštine Brus "na svoje ime Milutin Jeličić Jutka", na listi sa ljudima koje je isključivo on birao.
"Nisam ja Dragan Đilas, koji tuče žene i njihove roditelje, niti sam njegov blizak saradnik poznat po nasilju nad ženama i pozivanju na njihovo silovanje. Opozicija ovo isključivo koristi da nepravedno oljaga ime predsednika Republike Srbije i Srpske napredne stranke. Svoju pravdu i istinu dokazaću na sudu", naveo je Jeličić i naglasio da se, do okončanja procesa koji se vodi protiv njega, neće više obraćati javnosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jutka potvrdio da podnosi ostavku, naveo razloge

Izvor: B92, 01.Mar.2019

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka potvrdio je da podnosi ostavku na tu funkciju...On je naveo da se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za urušavanje...

Nastavak na B92...

JUTKA SE OGLASIO, A BOLJE DA NIJE Predator se uzda da će ga sud osloboditi, ni slovom ne pominje SVOJU ŽRTVU

Izvor: Blic, 01.Mar.2019

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka potvrdio je danas popodne da podnosi ostavku na tu funkciju, jer se slučaj zbog kojeg mu se sudi i koji se, kako ističe, dogodio pre nego što je postao član Srpske napredne stranke, koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića i za...

Nastavak na Blic...

JUTKU "SLOMILE" OPTUŽBE: Moj slučaj koriste za napade na Vučića

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2019

Milutin Jeličić podneo ostavku na mesto predsednika opštine Brus i na sve funkcije u SNS: Slučaj zbog kojeg sam na sudu koristi se za napad na predsednika. Ako se ne izabere Jutkin naslednik, vlada će postaviti privremeni organ MILUTIN Jeličić podneo je u petak ostavku na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.