Mihajlovićeva: Bolje posle odlaska Đilasa

Izvor: RTS, 07.Okt.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Bolje posle odlaska Đilasa

Funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović kaže da su u Beogradu "gradska javna preduzeća dovedena do ruba opstanka", ali i da, kako ocenjuje, sada funkcionišu mnogo bolje, posle odlaska sa vlasti DS-a.

Ministarka energetike i potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da beogradska javna preduzeća sada funkcionišu mnogo bolje nego što su funkcionisala za vreme vlasti Demokratske stranke sa Draganom Đilasom na čelu.

Mihajlovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je izjavila za Tanjug da je Beograd, dok su njime upravljali DS i Dragan Đilas, potpuno opustošen.

"Gradska javna preduzeća dovedena su do ruba opstanka", dodala je Mihajlovićeva.

Ministarka smatra da je Beograd došao u ravan Tirane kao rezultat rada Demokratske stranke.

"Trebaće mnogo posla da se Beograd vrati na mesto koje mu pripada, a to je u red najvećih metropola u Evropi", rekla je Mihajlovićeva.

Dragan Đilas je najavio da će sazvati vanrednu sednicu Skupštine Beograda zbog, kako je najavio, "nemogućnosti funkcionisanja javnih preduzeća u gradu".

Ministarka poručuje da je Đilas već imao priliku da rukovodi gradom i da mu nije nimalo stalo do prestonice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.