Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Vučić sam treba da izabere novog premijera

Potpredsednica Vlade i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mhajlović izjavila je danas da novog premijer treba da izabere predsednik Republike Aleksandar Vučić i da mu za to nisu potrebne "specijalne konsultacije".

Ona je u izjavi novinarima u Vladi Srbije taj stav obrazložila time što je Vučić, koji je i lider SNS, pobedio na izborima za predsednika Srbije.

Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je dodala da smatra da su konsultacije nepotrebne.

"Moj stav je da bez specijalnih konsultacija Vučić treba da sam donese odluku o izboru premijera", rekla je Mihajlović.

Sednica Predsedništva SNS biće sutra u sedištu te stranke u Beogradu. Potpredsednica SNS Marija Obradović je ranije izjavila da SNS traži da premijer bude iz te stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović: Konsultacije unutar SNS nisu potrebne, Vučić da donese odluku

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2017

Potpredsednica vlade i funkcioner SNS Zorana Mihajlović kaže da nisu potrebne nikakve specijalne konsultacije unutar te stranke u vezi s izborom premijera, već da Aleksandar Vučić treba da donese odluku ko će biti novi predsednik vlade. .."Imamo tu malo drugačiji stav, mislim da nikakve specijalne...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.