Mihajlović: Do kraja avgusta poznata nova vlada

Izvor: Press, 06.Avg.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Do kraja avgusta poznata nova vlada

Za sada, u Srpskoj naprednoj stranci se o tome nije pričalo, rekla je ministarka novinarima u Resavici, gde pušta u rad metanometrijsku stanicu u direkciji Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja (PEU) Resavica.

U ovoj vladi se razmišlja kako povećati efikasnost i otkloniti sve slabosti, i postići bolje rezultate.

"To nije pitanje pojedinačnih želja, i ne sme biti. Pitanje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << šta može da poveća efikasnost. Kao neko ko vodi energetiku i životnu sredinu, stalno ponavljam da životna sredina mora biti objedinjena u jednom a ne u tri ministarstva, a isto se odnosi i na energetiku i rudarstvo", poručila je ministarka.

Kao i u nekoliko navrata do sada, Mihajlović je rekla da to treba da bude jedno ministarstvo, i ukazala da u nekim državama, poštoji objedinjeno ministarstvo industrije, enrgetike i rudarstva.

"Cilj je da budemo efikasni u odnosu na nove ciljeve vlade. A ti novi ciljevi su - povećanje ekonomskih aktivnosti, strateški partneri i otvarajne novih rudnih polja", poručila je ministarka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Do kraja avgusta poznata nova vlada

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Avg.2013

RESAVICA - U ovoj vladi se razmišlja kako povećati efikasnost i otkloniti sve slabosti, i postići bolje rezultate.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.