Mihajlović: Cilj SNS-a zadržati mlade

Izvor: RTS, 04.Feb.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Cilj SNS-a zadržati mlade

Jedan od najvažnijih ciljeva naprednjaka i buduće vlade je da zadrži mlade da ostanu da žive i rade u Srbiji, poručila je potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović u Obrenovcu.

Potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da je jedan od najvažnijih ciljeva te stranke i buduće vlade da zadrži mlade da ostanu da žive i rade u Srbiji.

"Verujemo da sa svim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što smo uradili u prethodnih godinu i po dana, gde smo pokazali da prave vrednosti moraju da se poštuju, da mora da se poštuje rad i završena škola, poručujemo mladima da smo spremni da učinimo sve da ih zadržimo u Srbiji", poručila je Mihajlovićeva prilikom obilaska Opštinskog odobra SNS-a u Obrenovcu.

Cilj je da mladi ostanu u Srbiji, da zarađuju i tako doprinesu i svojoj zemlji i sopstvenim porodicama, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je istakla da je SNS predthodnih godinu i po dana u vlasti mnogo radila, ali da ta partija nije zadovoljna brzinom reformi i da želi da se ide mnogo brže napred.

"Hoćemo da napravimo ambijent za brži dolazak investitora i mislimo da to možemo. Želimo da smanjimo broj neophodnih dozvola i da velike projekte, kao što je Beograd na vodi i ostale velike infrastrukturne projekte, pokušamo da ubrzamo koliko je god u našoj moći", dodala je Zorana Mihajlović.

Jedini razvojni program koji je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas imao je program u kome su se razvijale njegove firme, izjavila je Mihajlovićeva.

Komentarišući najavu Đilasa o razvojnom programu DS za Srbiju, Mihajlovićeva je rekla da mu je "program bio odličan, jer je 2005. imao prihod od svojih firmi od tri milijarde dinara, a 2012. godine čak 12 milijardi dinara i tu je za Nobelovu nagradu".

Ona je istakla da je Đilas imao još jedan program "uništavanja javnih i komunalnih preduzeća u Beogradu" i navela da se i tu pokazao kao "ekspert".

Mihajlovićeva je novinarima u Obrenovcu rekla da je Đilas vladao Beogradom pet godina, dodajući da smatra da je Beograd sit svakojakih razvojnih programa iz kojih je grad izašao sa dugom i obavezama od gotovo milijardu evra.

"Stvari u Beogradu moraju da se menjaju", poručila je ona, naglasivši da je neophodno da se napravi ambijent za uspešno funkcionisanje malih i srednjih preduzeća, kao i da veliki projekti počnu istinski da se realizuju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.