Martinović: Opozicija u paktu protiv Srbije; Radojičić: SNS u tom paktu, a ne mi

Izvor: Beta, 03.Dec.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Opozicija u paktu protiv Srbije; Radojičić: SNS u tom paktu, a ne mi

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije, Aleksandar Martinović je danas optužio opozicione poslanike da su u "paktu protiv Srbije" i da opstrukcijom u parlamentu hoće da izazovu haos, jer na izborima ne mogu da pobede Aleksandra Vučića."Stvar je jasna. U pitanju je pakt protiv Srbije. To smo videli 5. oktobra 2000. kako izgleda kada od jednog čoveka napravite crnog djavola, pa preuzmete vlast, a onda sve pokradete... Vučić vas je 2012. zaustavio u kradji, pa biste sve ponovo iz početka", rekao je Martinović.On je to kazao na plenarnoj sednici Skupštine na kojoj su poslanici polemisali izvan teme zbog čega je predsednica parlamenta Maja Gojković odredila jednočasovnu pauzu, jer je, kako je ocenila, "deo opozicije došao u parlament da pravi haos".Martinović je kazao da je "pakt protiv Srbije" scenario koji je vidjen 2000. godine i da je svako ko danas tvrdi da Aleksandar Vučić stoji iza ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na strani kosovskih lidera Ramuša Haradinaja, Hašima Tačija, Envera Hodžaja i ostalih."Dovoljno dugo se svi mi bavimo politikom da bismo mogli da izračunamo da su dva plus dva četiri", rekao je Martinović i dodao da su "gospoda" poslata u Skupštinu da bi Srbiju optuživala za ...
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rašković Ivić: SRS i SNS u koaliciji u skupštini da opozicija ne bi govorila

Izvor: Blic, 03.Dec.2018

Šefica poslaničke grupe Nova Srbija - Pokret za spas Srbije u Skupštini Srbije Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da je u parlamentu na neki način "obnarodovana nova koalicija", koalicija Srpske napredne stranke (SNS) i Srpske radikalne stranke (SRS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.