Martinović: Aleksić danas demantovao i sebe i Đilasa

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Aleksić danas demantovao i sebe i Đilasa

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović ocenio je da je poslanik Miroslav Aleksić izjavama o aferi "Jovanjica" i time što danas zahteva listing telefona uhapšenog vlasnika imanja Predraga Koluvije "demantovao i sam sebe i Dragana Đilasa i ostale opozicone lidere".
"Danima im je bio bitan listing telefona Andreja Vučića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << danas kaže to nije važno. Kazao je da nikada nije tražio listing Andrejev, već uhapšenog Koluvije", rekao je Martinović novinarima u Skupštini.

On je komentarisao i Aleksićeve tvrdnje da je Koluvija bio član delegacije koju je predvodio predsednik Srbije na različitim privrednim forumima, ističući da mora da se zna da je Koluvija uhapšen čim se saznalo čime se bavi i da to predstavlja dokaz da nema zaštićenih.
Dodao je da građani moraju da znaju da zaštićenih nema čak i kada je reč o čoveku koji je bio u privrednoj delegaciji.
"Besmilica je da država preko najviših funkcionera uzgaja drogu, a onda policija, kao državni organ, uhapsi i zaustavi prozivodnju", rekao je Martinović i ponovio da "Andrej Vučić nikada nije razgovarao sa Koluvijom, da se nikad nije sreo sa njim niti znao da taj čovek postoji".
Martinović je pozvao Aleksića i sve ostale koji su, kaže, spektakularno najavljivali da će obelodaniti i listing i razgovore koje su vodili Andrej Vučić i Koluvija, da to i učine.
"Pozivam ne Aleksića, koji je izvođač radova Dragana Đilasa, već i Đilasa koji je uticajan u svim operatorima mobilnih mreža, neka provere svih pet, ako treba i 155 telefona i neka obelodane u bilo kojim novinama, i NIN-u, Vremenu, Danasu i na N1 ... ", rekao je Martinović.
Martinović je ocenio da je Aleksić današnjom pričom demantovao i sebe i Mariniku Tepić i Dragana Đialsa i sve koji su danima vodili besomučnu kampanju protiv predsednika, njegovog brata i porodice Vučić.
Na pitanje kako je napravljen propust da se na imanju ne otkrije marihuana i pored zahteva uvoznika da se vriši inspekcija prozivoda sa "Jovanjice", Martinović je rekao da je to redovna procedura i da svaka država od nadležnih institucija traži da proverava kvalitet zemljšta, kvalite prozivoda, broj zaposlenih ...
Martinović je demantovao da je otkrivanje marihuana bilo slučajno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Božović: Tužilaštvo da istraži sve veze Jovanjice sa gradskom upravom Beograda

Izvor: Danas, 06.Dec.2019, 13:00

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović kazao je danas da zahteva od Tužilaštva da se "hitno utvrdi" uloga člana Gradskog veća Beograda i visokog funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) Dragomira Petronijevića u aferi "Jovanjica".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.