LSV odlično sarađuje sa SNS i SPS u gradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV odlično sarađuje sa SNS i SPS u gradu

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić rekao je da u poslednjih godinu dana u funkcionisanju grada nije bilo problema niti afera, da unutar vladajuće koalicije nema ideoloških političkih razlika, te da je saradnja te stranke sa SNS i SPS u Novom Sadu na visokom nivou

Kravić je na konferenciji za novinare povodom godinu dana rada Gradske vlasti podsetio da je LSV ušla u vlast sa SNS i SPS, pre svega kako bi se radilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zajednički na nivou lokalne samouprave gde, istakao je, suštinski nema ozbiljnih ideoloških i političkih razlika, već se radi o funkcionisanju komunalnog sektora.

"Oko toga je bilo mnogo komentara, zluradih. Sada posle godinu dana želimo da kažemo i potvrdimo da smatramo da smo bili u pravu, jer prvo mi nismo imali nikakvih problema u funkcionisanju za proteklih godinu dana i kao što ste imali priliku da vidite u Skupštini grada, pravih političkih velikih razlika nema", naveo je Kravić.

On je podsetio da je grad nosilac titule Omladinske prestonice Evrope 2019. godine i Evropske prestonice kulture 2021.

"Mi, kada smo ulazili u koaliciju, želeli smo pre svega da se bavimo onim što su osnove komunalnog sistema i funkcionisanja grada u celini, a jedna od stvari na kojoj smo insistirali bilo je i naše višedecenijsko zalaganje da se nešto učini sa Podgrađem Petrovaradinske tvrđave i evo, ove godine će se uraditi veći broj fasada i taj trend će se nastaviti", kazao je Kravić.

Pored toga, kaže, počinju ozbiljni radovi vezani za izgradnju centralnog prečistača vode.

Prema njegovim rečima trend u Novom Sadu je dobar i kada je reč o komunalnim ustanovama i po pitanju investicija.

Predsednik Gradskog odbora LSV istakao je da su spremni i dalje da rade, a da ih najviše zanimaju budući infrastrukturni projekti.

"Spremni smo da radimo, zanimaju nas projekti, pored centralnog prečistača vode, cilj nam je da napokon grad zajedno sa prigradskim naseljima i selima bude pokriven kanalizacionom i vodovodnom mrežom, to je po meni civilizacijsko pitanje za 21. vek i nešto što je izuzetno važno", ocenio je Kravić.

"U saradnji sa SNS i SPS na nivou grada bavili smo se pre svega komunalnim pitanjima i funkcionalnosti života u Novom Sadu, nije sve idealno, ima stvari koje treba uraditi i na tome ćemo raditi, ali nas na nivou grada nije niti će nas zanimati visoka politika i odnosi koji se uspostavljaju u Skupštini Srbije i Skupštini Vojvodine", zaključio je.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kravić: Saradnja LSV i SNS korektna, komunalna koalicija dala rezultate

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2017

Komunalna koalicija dala je dobre rezultate u Novom Sadu, zaključio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić povodom godinu dana otkako je LSV ušla u koaliciju sa SNS u gradu...Kako je poručio, uprkos različitim negativnim komentarima na ulazak Lige u koaliciju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.