LSV: Glas za LDP je glas za Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 10.Mar.2014, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV: Glas za LDP je glas za Vučića

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je danas da Liberalno-demokratska partija (LDP) neće preći izborni cenzus i poručila biračima da je svaki glas za LDP zapravo glas za Srpsku naprednu stranku (SNS) i Aleksandra Vučića.

Foto: Ilustracija

"LSV podseća građane Vojvodine da LDP u Vojvodini ne prelazi cenzus i da zato svaki glas njima odlazi direktno Aleksandru Vučiću i SNS-u", naveo je LSV u saopštenju. LSV je optužila LDP da "autonomaši" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << po Vojvodini samo nekoliko dana

pred izbore i poručila političarima iz Beograda da prestanu da se bave Vojvodinom isključivo pred izbore.

 

"U skupštinskim klupama će biti sigurnih šestoro 'ligašica' i 'ligaša' što je - ako kojom magijom LDP ovog puta i pređe cenzus - tri puta više građanki i građana Vojvodine nego u njihovom društvu", tvrdi se u saopštenju.

 

LDP: LSV izdala autonomiju Vojvodine za šačicu mandata

Liberalno demokratska partija saopštila je večeras da vodi politiku koja je u interesu Vojvodine, te da će zbog toga ljudi koji su glasali za Ligu socijademokrata Vojvodine 16. marta glasati za LDP.

 

LDP je ocenila da niko u Vojvodini neće glasati za to da bude žrtvovana autonomija pokrajine zbog nekoliko poslaničkih mandata za LSV koja je na listi Nove demokratske stranke Borisa Tadića.

 

"LDP veruje da je pitanje ustavnog položaja Vojvodine, krađe vojvođanskih resursa i para, za koje su odgovorni svi koji su Srbiju vodili u prethodnih 10 godina, mnogo važnije od nekoliko mandata i sigurnih plata za šest funkcionera LSV", navodi se u saopštenju.

 

Predsednik Pokrajinskog odbora LDP Dušan Mijić je danas pozvao LSV da odustane od koalicije s Novom demokratskom strankom Borisa Tadića. "Ligaši, odustanite od Tadića i vratite se u svoje prirodno jato. Čuvamo Vam mesto! Vreme je za Vojvodinu!", poručio je Mijić u saopštenju.

 

Mijić je ocenio da je LSV "nedosledna" jer je napravila koaliciju s Tadićem i s predsednikom stranke Zajedno za Srbiju, bivšim ministrom poljoprivrede Dušanom Petrovićem, koji se zalažu za "fasadnu i nikakvu, lažnu autonomiju" Vojvodine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.