LDP i Nova stranka spremni da razgovaraju sa DS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP i Nova stranka spremni da razgovaraju sa DS

Liberalno demokratska partija (LDP) spremna je da razgovara sa Demokratskom strankom (DS) o stvaranju šireg demokratskog bloka, koji bi bio sposoban da ponudi odgovore na sve probleme u društvu. Nova stranka smatra da je neophodno da aktuelna vlast čiji je stožer Srpska napredna stranka dobije alternativu i podržava ideju predsednika DS Bojana Pajtića o okupljanju snaga koje bi to predstavljale.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Inicijativa za ujedinjenje opozicije nije stvaranje DOS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2014

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da predlog te stranke za ujedinjenje opozicije nije inicijativa za stvaranje nove Demokratske opozicije Srbije (DOS). Liberalno demokratska partija (LDP) i Nova stranka (NS) spremne su da razgovaraju sa Demokratskom strankom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.