LDP: Radulović kao Vulin, to nešto govori

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Radulović kao Vulin, to nešto govori

Beograd -- Funkcija lidera pokreta Pokreta Dosta je Bilo Saše Radulovića je da na izborima donese još nekoliko poslanika lideru SNS Aleksandru Vučiću, kažu iz LDP.

"Konstantni napadi Saše Radulovića na LDP istim pseudo argumentima i lažima koje poteže Aleksandar Vulin, jasno sami po sebi govore da je njegova funkcija i sada, kao i na prošlim izborima, da odvoji nekoliko procenata podrške od proevropskih, demokratskih partija i da, ostavši ispod cenzusa, doda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko poslanika Vučiću", navodi se u saopštenju.

Osim toga, oni navode da vlast na ovim izborima i levo i desno otvara prostor i "seje fantomske liste i pokrete" pokušavajući da napravi disperziju opozicionih glasova jer je to jedini način da ostvari svoj cilj na ovim izborima, apsolutnu većinu u Skupštini.

"U tom poslu Saša Radulović, Vučićev ministar, je najverniji Vučićev saveznik", zaključuju u saopštenju.

Iz Liberalno demokratske partije je prvo stiglo saopštenje u kojem se navodi da je ovo sve stav Žarka Koraća, kandidat za narodnog poslanika na listi „Boris Tadić, Čedomir Jovanović - Savez za bolju Srbiju - LDP, LSV, SDS.

Međutim, ubrzo su poslali da je to bila greška i da je ovo zapravo stav partije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.