Koštunica  i Vučić protiv prodaje Telekoma Srbija

Izvor: Glas javnosti, 23.Okt.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica i Vučić protiv prodaje "Telekoma Srbija"

BEOGRAD - Lideri DSS i SNS osudili su najavljenu prodaju "Telekoma Srbija".

Predsednik DSS Vojislav Koštunica ocenio je da odluka vlade da proda Telekom Srbije "ozbiljno ugrožava osnovne ekonomske, nacionalne i državne interese".

"Telekom Srbije je svenacionalna srpska firma koja ima neprocenjiv značaj za razvoj Srbije i Republike Srpske, a prisutan je i u Crnoj Gori. Krajnje neodgovorna Vlada Srbije hoće da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << proda Telekom koji je zalog ekonomskog i državnog napretka.

To je nerazumna i štetna odluka koja mora biti oborena. DSS će se svim sredstvima boriti da sačuva Telekom Srbije", naveo je on.

I Srpska napredna stranka ocenila je da je takav potez vlasti "nepotreban i loš".

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je rekao da je najavljena prodaja potez "nedomaćinske i neodgovorne vlasti".

"Neozbiljna je vlast koja ne zna kako da pokriva rupe koje je sama stvorila u budžetu i parabudžetskom sektoru", rekao je Vučić. Kako kaže, suštinski problem je nepostojanje privredne strategije i princip vlasti da, kako je naveo, krčmi ono što su prethodne generacije sticale.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vojislav Koštunica

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.