Kikindski DS traži ostavku predsednika opštine

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikindski DS traži ostavku predsednika opštine

Kikindski odbor DS zatražio je neopozivu ostavku predsednika opštine Pavla Markova (SNS), jer se “opština nalazi u katastrofalnoj situaciji, a vladajuća stranka ništa ne čini da se stanje popravi”.

- U vreme preuzimanja funkcije Markov je dao lažna obećanja građanima, jer nije urađen put prema Bašaidu, Zmaj Jovina ulica nije rekonstruisana, privreda nije dobila nikakvu pomoć, a nova radna mesta nisu otvorena. Izostala je obećana pomoć za MSK, „Tozu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Cimos“, a nema ni novih investitora koje su najavljivali. Predsednik ništa ne čini na poboljšanju privredne klime i dovođenja investitora – obrazložio je Dragan Stojanović, odbornik DS.

On je naveo i da predsednik ima „bahat i nadmen stav“ što pokazuje izjavama da u Kikindi nema kadrova sposobnih da vode javna preduzeća.

- Predsednik vređa i odbornike kada kaže da oni ne mogu da razumeju materijal za sednicu SO - kazao je Stojanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.