Jovičić: Licemerni poziv na ostavku

Izvor: RTS, 24.Feb.2013, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Licemerni poziv na ostavku

Licemerno je kada iz DS-a pozivaju Vladu Srbije da podnese ostavku iako su svesni velikog napora koji je vlada uložila da "zakrpi rupe" u budžetu za koje je kriva ta stranka, ocenio potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić.

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić ocenio je da je licemerno kada iz DS pozivaju vladu Srbije da podnese ostavku iako su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svesni velikog napora koji je vlada uložila da "zakrpi rupe" u budžetu za koje je kriva DS.

Generalni sekretar Demokratske stranke Balša Božović izjavio je da bi svi u Vladi trebalo da podnesu ostavke, zbog štetnih supstanci u mleku, zbog ''premijera koji nema kredibilitet i zato što su državu za samo šest meseci, zadužili za više od dve milijardi evra''.

Jovičić je u saopštenju naveo da je zahvaljujući radu Vlade Srbije izbegnut bankrot koji je državi pretio zbog "bahatog ponašanja korumpiranih i kriminalizovanih funkcionera režima Demokratske stranke, i njihovog "uspeha" da Srbiju, za svega 12 godina, unazade za čitava dva veka".

"Licemerno stoga zvuči kada bilo ko od perjanica Demokratske stranke poziva Vladu Srbije da podnese ostavku, iako su i te kako svesni da je ona uložila ogroman napor da, pre svega, ugasi požare u srpskoj ekonomiji i zakrpi rupe u državnom budžetu, za koje je kriva Demokratska stranka", naveo je Jovičić.

On je rekao i da će Srpska napredna stranka insistirati da se do kraja istraže sve kriminalne afere i da adekvatno budu kažnjeni svi koji su bili upleteni u korupciju, koja se prelamala po grbači građana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.