Jovanov: Ako opozicija želi izbore, imaće ih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Ako opozicija želi izbore, imaće ih

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je većina u vladajućoj stranci za održavanje vanrednih izbora, ali da postoje državni razlozi zbog kojih ne bi trebalo da ih bude, a tiču se pre svega politike očuvanja Kosova i Metohije.

"Odluku će svakako doneti predsednik, Aleksandar Vučić, ali ako bude postojala opasnost po unutrašnju nestabilnost koju nameće opozicija rado >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ćemo proveriti volju građana da li zaista podržavaju tu tajkunsko-ljotićevsku koaliciju Đilas, Jeremić i Obradović", rekao je Jovanov koji je danas u delegaciji pokrajinske skupštine i vlade posetio opštu bolnicu u Kikindi, koja je dobila novi CT aparat.

Jovanov, koji je i šef poslaničke grupe SNS u pokrajinskom parlamentu, rekao je i da uvrede na račun Milene Ivanović, kao i premijerke Ane Brnabić nisu slučajni incident.

"Uvrede Željka Veselinovića je nastavio Sergej Trifunović i to pokazuje da su licemerne osude koje stižu iz opozicionog saveza, ali oni su ti koji mrze, a mi ovde u Kikindi pokazujemo da smo tu da radimo, da ulažemo u bolnice, gradimo fabrike i otvaramo nova radna mesta", rekao je Jovanov za Tanjug.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ako treba, rado ćemo proveriti volju građana"

Izvor: B92, 15.Jan.2019

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da je većina u vladajućoj stranci za održavanje vanrednih izbora...On dodaje da postoje državni razlozi zbog kojih ne bi trebalo da ih bude, a tiču se pre svega politike očuvanja Kosova i Metohije..."Odluku će svakako doneti predsednik,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.