Jasno posle 6 meseci - Ljubenović predsednik Opštine

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jasno posle 6 meseci - Ljubenović predsednik Opštine

Nakon što su fotelju predsednika Opštine Vlasotince mesec i po dana delila dva čoveka, na sinoćnoj sednici ponovo je smenjen Zoran Todorović (SNS) i još jednom izabran Miroslav Ljubenović (PS).

Naime, Todorović je pre 6 nedelja vraćen na mesto predsednika Opštine po odluci Upravnog suda jer je utvrđeno da je prilikom njegove smene, kada je Ljubenović dospeo na tu funkciju, bilo propusta. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Todorovića su odbornici u vlasotinačnom parlamentu smenili na tajnom glasanju, dok su za potvrdu rešenja o izboru Ljubenovića glasali javno, a sve odluke usvojene su sa 23 do 26 glasova odbornika vladajuće većine.

Time su samo potvrđene skupštinske odluke od 29. novembra 2014. godine, koje su bile predmet sudske rasprave zbog tada napravljenih proceduralnih grešaka, a po tužbama smenjenih.

Na sednici su potvrđene i smene zamenika predsednika opštine i članova veća, kao i izbor novih opštinskih funkcionera.

Izabrani Miroslav Ljubenović je čelnik Pokreta socijalista u Vlasotincu, a osim SNS-a, opoziciju u Vlasotincu čini i SPS.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.